Om sterregaard

Hej. Jeg hedder Marianne og er indehaver af sterregaard.

Jeg har en BA i tysk fra Københavns Universitet og jeg elsker det tyske sprog. Det bunder i, at mine forældre bosatte sig i Tyskland i 70’erne, og jeg voksede op i nærheden af Harzen. Det gør, at jeg behersker både dansk og tysk på modersmålniveau i både skrift og tale. Jeg taler Hochdeutsch, som svarer til at tale rigsdansk herhjemme.

Skolegang, venner, uddannelse og arbejdsliv i Tyskland gennem 26 år har givet mig dyb indsigt i tysk mentalitet, kultur og omgangsformer i såvel arbejdsliv som privatliv.

Min tyske uddannelses- og erhvervserfaring omfatter både hotel- og byggebranchen.

Dermed har jeg ikke kun sprogfærdighederne på plads, når jeg underviser, men også en stor viden om do’s og don’ts i erhvervslivet.

Siden 2001 har jeg igen været bosiddende i Danmark, hvor jeg har arbejdet indenfor hotel- og restaurationsbranchen, sundhedsvæsenet og sprogfaget.

Min mission er at hjælpe mine kunder til lige præcis det professionelle sprogprodukt af høj kvalitet, de har brug for. Uanset om produktet skal være en ny tysk hjemmeside til eksport til det tyske marked, få hurtig hjælp til at finpudse sin tyske præsentation til et forretningsmøde, eller forbedre sine tyskkundskaber, så selvtilliden og dermed trygheden er på plads, når man møder tyske forretningspartnere eller sin tyskeksamen i skolen.

Jeg sætter en ære i at levere det bedste resultat, som gør dig sikker på tysk.

Jeg ser meget frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
Marianne Sterregaard Lindhardsen