Tyskundervisning

Synes du, at det er grænseoverskridende at skulle tale tysk? Er det lang tid siden, du har brugt sproget aktivt? Har du måske et passivt ordforråd, der trænger til at blive aktiveret, så du får nemmere ved at finde ordene i en samtale? Eller er du måske aldrig rigtig kommet i gang med tysk?

Sprog kan åbne døre og give succes. Sprog kan også stå i vejen for karrieren, hvis kundskaberne halter. Rigtig mange danskere har nemt ved at tale engelsk, men svært ved tysk. Ikke alle står med de samme forudsætninger eller udfordringer, og derfor er tyskundervisningen hos sterregaard også tilpasset den enkelte elevs behov.

Hos sterregaard kan du få sproghjælp både til privat og professionelt formål, og det gælder både voksne og børn. Det kan være et forløb med flere timers hjælp fordelt over nogle måneder eller et kort forløb med et enkelt møde, hvor du måske bare har brug for lidt hjælp til at færdiggøre en præsentation, samt øve dig på den. Du bestemmer. Det er dine behov, der tæller.

Vi fokuserer på udtale, ordforråd og grammatik, så du hurtigt kommer i gang med at bruge tysk aktivt. Vi afstemmer løbende det supplerende læringsmateriale med dine behov og sproglige fremskridt. Undervisningen varetages altid af den samme underviser.

For at opnå det bedst mulige resultat for dig, får du rig lejlighed til at tale tysk i undervisningen. Du får også lektier for.

Hvis du gerne vil se hurtige resultater, tilråder vi undervisning én gang om ugen på en fast ugedag i en på forhånd aftalt periode.

Vælger du sterregaards tyskundervisning, kan du spare tid på transport. Vi underviser gerne i din virksomhed eller hjemme hos dig, hvis du eller din virksomhed bor i København eller på Sjælland.

I undervisningen følger et GRATIS opstartsmøde med, der inkluderer:

  • du fortæller om dine sproglige udfordringer
  • vurdering af dit sproglige niveau gennem en lille skriftlig test og en tysk samtale
  • afstemning af forventninger
  • vi tilrettelægger et skræddersyet undervisningsforløb til dig og dine behov